söndag 21 oktober 2007

Hoppsan! Glömde kameran...


Halvvägs till landet i fredags kom jag på att jag glömt kameran hemma...Typiskt!
Det går just nu i full fart framåt med badrummet. Väggarna är vitmålade, toa, handfat och spegel är på plats men måste skruvas fast efter att de dragit ledningarna. Elektrikern drog ledningarna till varmvattenberedaren, hydropressen, värmeslingorna, spegel, takbelysning och tvättmaskin. Han drog även ledningar till den plats i storstugan där vi ska ha kyl och frys.

Nu i veckan kommer brunnsborraren och monterar pump till brunnen som vi borrade för ett år sedan (kul att äntligen få riktigt vatten-hoppas det är bra vatten bara...) och till helgen kommer rörmokaren och drar in det nya vattnet i husets badrum och kök...
Det händer så mycket nu så man hänger inte riktigt med själv...


En liten fjuttig bild på handfat och toa tog vi i allafall med mobilkameran. Ingen bra bild men man kanske får en aning om hur det kommer att se ut. Till nästa helg ska jag inte glömma kameran. Då blir det nog många bilder :)


Ett litet sommarminne från Historiska Museet. Sonen fick prova riddardräkt!
Riddartiden är hans stora intresse...


På sommaren spanar vi ofta ut i trädgården när vi dricker morgonkaffet. En morgon såg vi den här fågeln och undrade vad det kunde vara. Vi har aldrig sett den tidigare. Snabbt fick vi fram kameran (tyvärr dåliga bilder). Den verkar ha en ganska lång näbb. Det är den som också sitter på grenen på den översta bilden.Hu, vad äckligt!, tycker säkert flera nu. Men den här insekten satt på gipsskivorna. Någon som vet vad det är???


Sommarbild från nya storstugan.
Hoppas kunna bjuda på ett litet badrumsreportage nästa helg.
Ha en glad vecka allihopa!

16 kommentarer:

AnnaA sa...

Du hittar så mycket fint att ha i stugan! Jag vill också ha fotogenlampor... Och en speedheater!! :)

Henna sa...

Ja det är inte alltid man kommer ihåg att ha med sig kameran...men den som väntar på nåt gott...;-)

Önskar dig en skön start på nya veckan...
Kram

Wickans värld sa...

Var har ni hittat toalettstolen? Vi måste göra om i vårt badrum o idag tänkte jag att en ny toastol vill jag nog också ha... Vi har kompisar som har en likadan, men jag trodde inte dom gick att få tag på nu!!

Fina bilder...

Wickan

Linneagården sa...

Kameran....så lätt att glömma lite då & då. Men det blir spännande att se bilder nästa helg. Jag hoppade till lite av den läskiga skalbaggen...har fobi mot dom -huvva!!
Hoppas du får en bra vecka, på återseende!!
*kram* /madelene

Lisbeth sa...

Hej ,jösses vad det händer saker,man blir nästan yr när man läser.Ser framemot bilder,vilken energi ni har.En fin vecka till er /Lisbeth

Karin Krut sa...

Badrummet ser jättefint ut! Det kommer att bli kanon, ser fram emot att se fortsättningen :) Jag har inte en aning om vare sig fågeln eller insekten som för övrigt såg rätt så otrevlig ut ;)
Ha en skön vecka
Kram Karin

linnea-maria sa...

Vilken fin badrumsinredning! Det kommer att bli supersnyggt! Fågeln har jag inte en aning vad det är??? (jag brukar veta).
Det blir nog inget godis i de där strutarna, godis blandat med granbarr är ingen höjdare, dessutom ska det väl ätas upp :). Jag kanske lägger kottar i.../linnea-maria

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Hej hittade hit av en slump och blev sugen på att läsa mer....vad spänannde din blogg är och vad mycket fint du visar. kram

Emma sa...

Va, ska vi vänta en vecka till? Jag är ju nyfiken på fler bilder på badrummet :)! Mobilbilden lovar gott. Vad roligt att ha kommit så långt!

Sabina & Thomas sa...

Hej!

Vad typiskt att glömma kameran! Så himla trist! haha...
Hos oss så går det ganska sakta med renoveringen, vet inte varför men det är mycket annat som händer just nu...har inte riktigt tid! Men jag ska försöka lägga upp lite bilder snart! :)
Ha en trevlig vecka! /Sabina

Poppins sa...

Har ingen aning om vad det är för fågel eller insekt. Den där insekten såg verkligen ruggig ut, hade nog inte blivit glad över att träffa på den...
Ser fram emot badrumsrapporten.
kramar

Dubbelörnen sa...

Så otroligt vackra badrumsvaror ni hittat... Fantastiskt i detta torp... Ni kanske inte ens vill vara kvar i stan längre *ler* utan flyttar ut på landet precis som vi ;)

kramar

Nygammalt sa...

Vad fint ni har fått på toaletten. I vår gamla sommarstuga har vi egen brunn men bara med kallvatten. Vi har ju heller ingen riktig toalett. Så min dröm är att bygga ut lite och göra en riktig toalett och dusch för då kommer stugan bli mycket mer använd. Underlättar ju om inte om/när man skaffar familj och vill åka hem under sommaren.
Ni verkar ha det väldigt mysigt.
Ha en trevlig helg! Kram.

Nilla sa...

Vad fint badrummet ser ut =)

Skalbaggen hoppade jag snabbt förbi *fniss*

Hoppas ni haft en skön helg!

Kram Nilla

Fru Grön sa...

Hej!

Vilken fin toalett! Vad härligt det ser ut på ert land.

Linda

Inredningstokig själ sa...

Badrummet blir säkert kanon, golvet är såå fint !!.....vi håller också som bäst på med badrummet, 13 m2 golv att kakla........kommer att ta en tid. . .