söndag 23 mars 2008

En utmaning i påskhelgenHej! Jag har fått en utmaning från Solkatter och dammråttor, en blogg som jag ofta besöker, att visa vad jag tycker bäst respektive sämst om på torpet. Sedan skickar jag utmaningen vidare till fem utvalda (se längst ner).
Det absolut bästa (och då har bekvämlighetsfaktorn en viktig roll) är att man nuförtiden kan duscha och gå på toaletten inomhus. Trots charmen med utedass och att hinka sig utomhus framför åkern en sommardag, slår bekvämligheten högst. Vi är ju trots allt här varje helg och alla andra lediga dagar om året och det är inte så charmigt att behöva gå bort till utedasset en sen stormig vinterkväll..
Inuti huset är det förstås fortfarande mycket som måste göras. Det jag egentligen ogillar är röran som blir överallt, framför allt alla bråtehögar i trädgården. Det är sådant vi måste ta itu med nu i vår. Usch.
Ha en fortsatt trevlig påsk! Jag skickar utmaningen vidare till några andra spännande bloggar (om de vill och har tid, inget tvång) som jag själv brukar titta in till då och då Fridtid, Gammelgård, Lantlig charm, Lantliga drömmar och Dreamhouse.

7 kommentarer:

Kamomilla sa...

Ja du, sådär ser det ut på vår tomt också, på sina ställen... Suck.

Solkatter & dammråttor sa...

Hallå...kul att du antog utmaningen.
Ja,jag kan förstå att ditt badrum på torpet är det bästa....och "skräphögar" på tomten är verkligen pest, håller med dej.
Ha en fortsatt skön helg!
Kram/Gunn

Lantliga drömmar sa...

Hej!
Kan verkligen förstå att du gillar det nya badrummet, vilken lyx, även om utedass också har en viss charm!
Skräphögar har en tråkig tendens att samlas när man bygger och renoverar. Trist och fult, men inte så mycket man kan göra åt dem...

Tack för utmaningen! Ska se vad jag gör med den, har inte riktigt bestämt mig än om jag ska anta den eller inte... :-)

Hoppas du haft en riktigt skön påsk!

Poppins sa...

Man tänker inte på vilken lyx det är med wc och badrum förrän man saknar det.
kramar

Jo sa...

Hej! Jag hamnade här på din blogg av ett slump, ganska trevlig skulle det visa sig, så hit återvänder jag :) Vi håller också på att renovera och greja med en sommarstuga (dock inget fint gammalt torp som ni) och LÄNGTAR till den dagen då duschrummet är färdigt, så jag förstår ditt val av det du gillar bäst med torpet! Ha det gott!
//Jo

birgitta sa...

Inget går upp emot en varm dusch då och då och att inte behöva frysa om stjärten. Ett badrum är kanon och så fint ni fått, förstår att du njuter. Tackar så mycket för utmaningen som du skickat, men jag skjuter den lite på framtiden förmodligen eftersom jag inte ska blogga så mycket framöver hade jag tänkt. Kommer ju in då och då förstås. Kram och ha det så bra i din fina stuga

Anonym sa...

Hej! nu kan du läsa om mina "val" på min sida!
Tack för att du tänkte på mig!