måndag 4 januari 2010

Snöigt
Jag hade tagit ännu fler snöiga bilder samt en bild på mitt senaste loppisfynd, men självklart glömde jag kameran på landet när vi åkte till Stockholm. Maken behövde åka till kontoret och jag börjar jobba i veckan, skönt att vara ledig ytterligare ett par dagar. Det känns som om krafterna sakta börjat komma tillbaka först nu, efter avslutad penicillinkur. Jag har inte gjort ett skvatt (!) annat än att bläddra i favorittidningarna Lantliv och Gård & Torp och tittat ut över det vackra landskapet, småplockat och tvättat lite kläder. Lite glada gäster har vi haft också...
Vi har suttit i stugan och eldat i öppna spisen och diskuterat våra kommande planer: snickeri och krukmakeri, sovrumsutbyggnad på baksidan av stugan, göra om nuvarande vedboden till garage, göra klart i kammaren osv.. Vi är verkligen sugna på att flytta ut permanent fortare än kvickt...!

7 kommentarer:

linnea-maria sa...

Du har haft en ledighet som heter duga tycker jag :) Precis som det ska vara. Nu har jag bara några dagar kvar av ledigheten och först nu känner jag att jag har varvat ner...ja så mycket att jag är jättetrött :D Ha det gott /linnea-maria

Nordingården sa...

Vilka undérbara dagar- att iunte göra ett skvatt! Och jag förstår ni vill flytta ut ´dit permanent bums!!! God fortsättning på nya året! Mari.

MrsUniversum sa...

God fortsättning!
skönt! Läsa, elda brasor, fundera och planera!!!

Designe sa...

Vilken härlig vintrig bild! Va säger du? Krukmakeri?? Va roligt! nu blir jag avis!:) Det är ju så roligt med keramik! Va kul att ni ska flytta ut permanent! Måste va underbart att bo därute! HOppas du är piggare nu! Kram :)

willy sa...

Hej
I hope you feel much better again.
All the best wishes for 2010.
Groetjes Willy

http://cias-75.blogspot.com/ sa...

Surfar runt och har vind i seglen och kommer in på din blogg...säger Hej!

Lisas torp sa...

Så spännande det låter med era planer!
Ni verkar också ha mycket snö därute! På mitt torp är det helt rekordartat!

Hoppas att du piggat på dej nu!
Kram
Lisa