söndag 1 juli 2012

Utflyktsdag

Lördagen blev en utflyktsdag. Först bar det av till Västerås och Vallby Friluftsmuseum. Där inhandlade vi linoljesåpa och tallsåpa i byggnadsvårdsbutiken (här ska skuras ;) Vi tog även en fika och fick sällskap av trevliga fjäderklädda typer. I byggnadsvårdsbutiken hittade vi även gammaldags femöreskolor! (numera 66 öre styck).

Det blev även ett besök i en gammaldags men väl fungerande smedja vid Sala silvergruva. Det var otroligt spännande att se. En jättestor blåsbälg höll glöden igång....

Slutligen stannade vi till vid en handelsträdgård och köpte skolmogna tomater och mårbackapelargoner....

3 kommentarer:

Lina sa...

Hej!

Älskar du - liksom oss - gammal och nött heminredning?! Vi har en nystartad blogg där inläggen är fullkomligt PROPPADE med inspirationsbilder, tips och Gör-det-själv (tutorials)! Vi har också en Till-Salu-kategori med väl utvald och helt unik heminredning!
...för de som inte vill missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin! VÄLKOMMEN IN!!!
Ha en kanondag! KRAM // Lina

PS. Gillar du tatueringar finns en något äldre blogg smäckfull av tips, målningar, äventyr och Requests! ;) ...funderar du på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet? Tveka inte på att höra av dig! ;) http://liinanonstop.blogg.se

MrsUniversum sa...

Vilken härlig utflyktsdag. Späckad. Kolorna var pricken över i:et ;-)

Anonym sa...

Tack för tips! Har nu varit på Vallby i Västerås. Härligt ställe! Som ett miniskansen med alla djuren. Byggnadsvårdsbtiken var mysig!!

Mvh C