söndag 18 augusti 2013

Äntligen kan vi sitta bekvämt!


Nu har vi hämtat våra Ektorpsoffor som varit magasinerade sedan flytten! Har verkligen saknat dem :)
Jag var visserligen lite tveksam till hur det skarpa randiga tyget skulle passa i ett torp, men det blev helt ok och det är så skönt att sjunka ner i de bekväma dynorna.
Fördelen med den här soffan är ju det avtagbara, tvättbara tyget. Dessutom kan man ha flera olika sofföverdrag i ombyte, om man vill byta stil och färg, perfekt!
Det är ju lite av "compact living" här på torpet, så maken och jag har varsin arbetsplats i kammaren. Här brukar maken sitta.


För ett par veckor sedan köpte vi det här 1700-talsskåpet (ej originalmålning). Skåpet slukar verkligen hur mycket som helst. Överst är det barskåp och nederst har vi gömt skrivaren. Som tur var fanns det råtthål för sladdarna längst ner på baksidan ;D


Karmstolarna som var tänkta till kammaren fick tillfälligt flytta ut i matsalen...

3 kommentarer:

Asta sa...

Jag tycker sofforna passar alldeles utmärkt i torpet. I och med att det randiga tyget är blått och vitt passar det in på något sätt. Går perfekt ihop med mattan också. Funderar själv på ett par ektorpsoffor till vårt vardagsrum. En bädd- och en vanlig. Men vi får se hur det blir när vi kommer så långt. Jag hinner ändra mig flera gånger.

Anonym sa...

Vilket fantastiskt fint torp! Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig, jobbar som frilansjournalist.

Mvh/irmipersson@yahoo.se

lisashus sa...

De där sofforna har verkligen blivit klassiska och de passar ju perfekt i torpet! Det måste kännas jätteskönt att få sjunka ner i dem igen.

Vilket praktiskt och vackert skåp! Tänk, att råtthål ibland kan vara en fördel! :)

Ni har det verkligen jättefint i ert lilla torp!
Lisa