måndag 12 november 2007

Goda utsikter


Ja utsikterna ser väl ganska bra ut när det gäller att ha badrummet klart till jul, trots att det känns som om vi för tillfället står och stampar. De mesta av rören blev dragna i lördags (men det är lite rördragning kvar innan vi kan dra igång nya vattnet) och elektrikern kopplade in allting på söndagen. Hydropressen (den gröna mojängen nedan) står på plats under varmvattenberedaren och själv kan jag börja fundera över var jag ska sätta handukshängare och dylikt.. men det är listuppsättning och en del målning kvar i badrummet samt montering av fläkt. Vindstrappan fick maken klar också och nu återstår lite småpyssel med den bara. Glömde ta bild men det blir i nästa reportage. Underbart att ha en trappa att gå i, istället för stege!

Det här lilla reportaget innehåller en del bilder från husets omgivning. Det är så fint när frosten ligger på åkrar och träd, men hu vad kallt! Man är inte van vid kylan.
Den här handukshängaren hittade jag på Indiska.Kammarfönstret mot åkern.


Det andra kammarfönstret mot trädgården.


Nästan 5 grader kallt, usch!
Lilla gäststugan...


Även denna helg hemsöktes stugan av läskiga monster!

14 kommentarer:

Kamomilla sa...

Åh så kallt men ändå ser det mysigt ut. Vi har en exakt likadan handukshängare på vår toa. tycker den är så söt! :)

Kamomilla

Birgitta sa...

Åh, vilka underbart vackra vinterbilder med en sådan utsikt. Utom den sista bilden, den var jättehemsk, den skrämdes verkligen. Kram och ha det gott i ert fina torp.

Dubbelörnen sa...

Vilka underbara bilder du visar. Men visst var det vackert i helg??!! Jag sprang runt med kameran mest hela dagen o var också tvungen att visa på bloggen vår fantastiska vinter *skrattar*.

Kramar

linnea-maria sa...

Hejsan Vilken fin utsikt ni har från huset!!
Det är inga färdiga bilder utan jag hittar dem på nätet skriver ut på bläckstråleskrivare på specialpapper och stryker på trycket på tyg med strykjärn. Kolla där man säljer datatillbehör. /linnea-maria

Inredningstokig själ sa...

Ja, man kan förändra mycket med bara färg......bänken i lillans rum är en gammal skolbänk som vi målat upp, vi har ännu en till i lekrummet på nedrevåningen, tycker själv att dom är så mysiga.

Vilka underbara bilder du bjuder på!!!

Henna sa...

En sån vidunderligt vacker utsikt! Visst är det fint med snö men än har man inte vant sig vid kylan..brr. Åh vad det piggar upp i mörkret då det är vitt ute :-)

Ha det bäst!

Kram

Anonym sa...

Åh vilket mysigt hus du verkar ha...* avis=)
Det är verkligen ett hus med känsla...och verkligen ett sådant hus som jag någongång i framtiden skulle önska att jag fick köpa=)
Lycka till med det resterande pysslet i badrummet=)

Emma sa...

Vilket vackert vinterlandskap! Jättehärliga bilder, särskilt de genom kammarfönstren. Vad roligt att ni kommit så långt. Ska bli spännande att se mer av vindstrappan.

Karin Krut sa...

Banne mig ser det inte nästan precis ut som där vi har stugan.. är vi grannar ;)
Visst är det skönt när något stort blir färdigt.. som en milstolpe på något sätt :) Bilderna är väldigt vintriga och vackra!
Ha en skön dag
Kram Karin

vildängel sa...

Vilken strålande utsikt ni har :D

Anonym sa...

Så mycket snö ni har! Det är så vackert!

Linneagården sa...

Härliga bilder du visar, ser så harmoniskt trevlig ut. Sista bilden var ju inte så mojsig...

Trevlig helg på dig /kram

Lime sa...

Det ser så himla härligt ut vid din stuga. Jättefina vinterbilder.

Ha en fortsatt skön helg!

signe sa...

Vilka vackra utomhusbilder och utsiktsbilder! Här är 10 gr kallt idag och det är så vackert ute, tjockt med frost på träden! Kram :)