fredag 16 juli 2010

Inga lata dagar i sommarvärmen...Varma dagar men mycket jobb! Just nu håller vi för fullt på med att spika råspont på taket i värmen. Maken spikar och jag hantlangar. Idag hann vi inte bada men annars tar vi ett dopp i sjön varje dag för att kyla ner oss.

Jag har ändå hunnit med lite pysslande i det som ska bli vårt nya hem. Det gamla vindsfönstret ovan tänkte jag göra en spegel av.


Sommarblommor i en kanna.


Målade häromdagen den gamla chiffonjén i matt, gråvit linoljefärg.


Borstnejlikor runt huset.


Bakom ateljébygget, i knähöjd under en trädrot hittade vi ett fågelbo! Tänk om katten kommer när de bor såhär oskyddat! Men att vi hamrar och borrar verkar de inte störas av ;)

8 kommentarer:

willy sa...

Hej hej,just nice to hear from you. Beautiful summer pictures. This umsmer is much better than last year. We enjoy it even though we have no water nearby for swimming. But we have the shower. I hope that the birds can fly safely without danger from cats.
Kram Willy

Nordingården sa...

Hallå där, vilken vacker tapet, så snyggt med kannan och blommorna till den, vilket paradis ni har där, och tänk att nu har ni flyttat dit permanent! Men ett dopp om dagen måste ni unna er: ) ni gör ett bra jobb, ha en skön sommar ! Och skänken blev jättefin i sin ljusgråa färg! Mari. ( bevsrade mail men det kom tillbaka men det skulle automatsändas igen stod det...)

Kamomilla sa...

Härliga bilder, vad fint ni har det!

Lisas torp sa...

Ni får bara finare och finare för varje gång jag tittar in hit!
Jag läser att ni planerar att flytta ut!!! Ni gör precis det jag också går och drömmer om - problemet för mej är väl att mitt torp inte riktigt håller måttet för permanentboende - inte i nuläget i alla fall!
Ert projekt låter i alla fall jättespännande och jag tror inte att ni kommer att ångra er!!!
Kram
Lisa

Viola sa...

Jag tror att ni kommer att få ett mycket bra boende i Elins stuga, ett väldigt trivsamt hus och en fin inredning. Härligt att ha så nära till badet efter en svettig dag.

Ateljén låter spännande också, samt om fågelungarna klarar sig...

Mitt Måleri sa...

Hej
oj så kul att hitta till dig o din fina blogg =) vilket härligt ställe ni har, nu måste jag fortsätta kika runt =) lägger mig som följare
ha en skön helg
kram pia

Lime sa...

Oj, va spännande. Att ni flyttar till torpet. Och va spännande med en keramikateljé.... Själv har jag blivit med drejskiva så jag ska också inreda en liten altejé. Det får bli gästrummet som får stryka på foten :-)

Ha dé!

Dubbelörn sa...

Hur har det gått med flytten? Är ni på plats nu? Väntar nyfiket på uppdatering ;).

Kram