onsdag 6 oktober 2010

En solig höstmorgon för några dagar sedan


Humlen på gaveln mot åkern. Jag har fått ett mjödrecept av en väninna, ska plocka och torka humlen och sedan experimentera. Har också hört att man kan göra ett lugnande kvällsté av humle...


Del av husets baksida med omålad timmervägg. Här planerar vi ett sovrum med ingång från kammaren (där fönstret sitter).Lockläkten har börjat komma upp på ateljén.


Morgonsolen lyser upp buskage och åkrar....

3 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Vilket underbart höstljus du har fångat! När man bor som du o jag tar man in årstiderna o naturen på ett helt nytt sätt, eller hur? T o m vår son, som då var tonåring, reagerade på de vackra höstmorgnarna, med dimman o solen som gjorde höstfärgerna så påtagliga. Och det ska mycket till för att en tonåring ska registrera någonting vid sisådär 0645 på morgonen *gapskratt*.

Vad roligt höra att du har en IndianaJones bakgrund ;). Sonen känner sig fram just nu o vi får väl se om han stannar inom detta. Huvudsaken han pluggar ;).

Varma kramar (det behövs denna blåsiga morgon)

Lisas torp sa...

Helt ljuvligt solljus du har fångat! Precis sådär GULT som allt blir nu!
Det låter ju spännande med humlethe!

Åh, så skönt det måste vara att helt få följa naturens växlingar på heltid!!!!

Spännande med alla projekt som väntar! Ateljén - vad ska hända där sedan? Måleri? Snickeri? Keramik? Jag blir bara såååå nyfiken!:)
Ha det gott!
Lisa

Kamomilla sa...

Hösten är såå vacker!!