tisdag 16 november 2010

Novembersnö på torpetPlötsligt en morgon förra veckan var det alldeles vitt ute. Jag passade på att ta lite bilder efter att sonen kommit iväg till skolan. Jag intog min frukost i soffan vid kammarfönstret med en kopp choklad och en kikare.Fick se att rådjuren var framme och tog en bild. Tyvärr är min kamera inte den bästa när det gäller bilder på långt håll.Senare på dagen tittade solen fram...


För några veckor sedan kom min moster på besök och jag fick en fin bladväxt i en båge (minns inte vad den kallades), med en vacker kruka till. Några blad har vissnat men det har börjat komma nya små blad.

7 kommentarer:

MrsUniversum sa...

Härligt nytt och vitt. Du beskriver det härliga med att kura inomhus och se ut på det kalla vita, eller det njutbara av att se inredningen solbelyst med lågt stående sol.
Fint med nya headern!

Dubbelörn sa...

Det kom rejält med snö även här. Vi fick ringa efter bondetraktorn för att ploga vägen. Det är rätt så öppet här o det blir rejäla drivvallar. Bonden hade inte ens hunnit få på plogen inför första snön.

Måste säga att snöplogningen funkar betydligt bättre här hos oss än när vi bodde i Stockholm *skrattar*

Lisas torp sa...

Oj, vilka stunder du har!
Ljuvliga bilder!

Hoppas bara att vi inte får en likadan vinter som förra gången...det var lite väl mycket av det vintergoda!

Växten ser ut att vara en plättblad...vackert med krukan och allt!
Lisa

Kamomilla sa...

Åh, ni har det såfint där i torpet!!

Willy sa...

Nice visitors at breakfast.
Kram Willy

Farmors idyll sa...

Ser så mysigt ut :)Du bor i et julkort!

where the forest end... sa...

Härligt med lite rådjur i utsikten!

Vi har så mycket hagar med eltråd runt vår tomt så det tar sig aldrig in några här.. Men det kanske bara är bra..? Med tanke på rabatter o sånt...

/Charlotta