söndag 9 januari 2011

VårvinterstädningGanska snart blir det ju dags för vårstädning! Köpte lite fina hjälpmedel från min svägerskas butik, Magasinet i Bromma. Badrumsrengöring i sprayflaska, tvättmedel för handtvätt och ylle och diskmedel i praktisk pumpflaska. Sedan när flaskorna är tomma kan man fylla på dem med annat diskmedel etc.


6 kommentarer:

Lisas torp sa...

Vilka läckra flaskor för rengöring och man behöver ju inte gömma dem för fulhetens skull som ofta är fallet med andra produkter som så ofta är skrikigt fula!

Ha en fin vecka!
Kram
Lisa

Willy sa...

So it is a nice job to clean the house.
Kram Willy

färgtrappan/m-l sa...

Fina! Och jag antar att de luktade gott också...

linnea-maria sa...

Ja nu är det dags att städa bort dammet lagom till solen kommer fram. Ha en bra vecka /Therese

Pite ByggnadsvårdsErica sa...

Såg att ni funderar kring vardagsrumstaket. Jag tror att det är oljefärg, typ alkydoljefärg, som taket är målat med. Om det är så att flagorna är hårda och sprätter sönder är det definitivt det, om de istället är sega och går att forma utan att de går sönder är det akrylatfärg - plastfärg. Det ni kan göra är att måla med Allbäcks färg som inte innehåller några lösningsmedel (och det ska heller inte tillsättas något). De har ett färgsystem som heter Linus på väggen, en matt emulsionsfärg som funkar jättebra att måla tak med. Har provat den på både väggar och tak och är helnöjd. Hoppas jag hjälpt er lite på traven. Mvh Erica Pite Byggnadsvård.

Dubbelörn sa...

Hur går det för er? Första riktiga vintern här ute på landet? :D.

Jag är glad över att vi fick lite töväder så snön nästan försvann. Nu varnas det för ny snö, men tack o lov är den bara tillfällig. Vi är på rätt väg!

Här har det stått still med renoveringen, vintern suger musten ur en. Men snart så, är man på g igen.

Kram