torsdag 17 februari 2011

Vårdrömmar i kylanHar inte haft tid att blogga så mycket senaste veckorna, men här kommer en liten uppdatering från ett snötäckt torp! Det går mot ljusare morgnar och kvällar, men fortfarande är det kallt som attan!
Kallare ska det tydligen också bli under några dagar framöver, men här på landet njuter man ändå av den vackra snötäckta naturen, alla djur och tystnaden. Jag plockade in lite äppelkvistar med förhoppningen att få lite äppelblomning och vårkänsla inomhus. Man ser det inte på bilden, men små små knoppar börjar växa.En solig helgdag! Solen lyser in i varenda vrå. Plötsligt ser man att fönstrena måste tvättas och överallt ligger tunna dammlager....syns dock inte på bilden :)Vitt vitt och vitt överallt och snötäckt syrén. Men om bara några månader blommar den!

11 kommentarer:

Lisas torp sa...

Jag kan tänka mej att ni har det jättevackert! vintern är ju som vackrast när det är sol och lite kallt!
Jo, på landet är det säkert riktigt svinkall, eftersom vi mitt i storstan också har kallt!
Det måste ändå kännas härligt att få följa årstiderna såhär! Snart kanske det blir min tur också!
Underbart att kunna ta in lite kvistar!
Allt gott!
Lisa

Älvgården sa...

Lyckos er som kan ta in äppelkvistar:)...här finns endast ett ynkligt litet äppelträd.

Takhöjden på vår övervåning är som högst 210 cm, som lägst 100 cm. I husets mittendel där vi har ett korsröste är det mycket högre.

Kram Anna

axebo.se sa...

Mmm, visst längtar man till våren. Tack för kommentaren hos mig, det var alltför längesen jag var inne och tittade hos dig. Så mysigt ni har det!
/Emma

Birgitta sa...

Så mysigt ni har i stugan, och snart är det vår fast det känns lite långt borta just nu. Härligt att ta in kvistar som börjar blomma. Kramar och ha det gott, Birgitta

Willy sa...

Hej Your stuga is so lovely even with a little bit of dust.
Have a nice weekend, kram Willy

Poppins sa...

Ljuset gör stor skillnad, kylan blir inte lika besvärlig när solen lyser och det faktiskt är ljust när man kommer hem från jobbet. Fast fönstren får man glömma, det äf för kallt för fönsterputsning.
kramar från Poppins

linnea-maria sa...

Åh vad fint arrangemang med kvistarna på den gamla stolen. HÄr är det tyvärr kvist-i-vatten-förbud pga allergier. Ha det så gott /Therese

Eikkala sa...

Mmmm... det går mot ljusare tider. Det ska bli så skönt när snön är borta. Önskar dig en härlig kväll kram sari

Josefin sa...

Hej!

Sladdade in här av en slump & fastnade för ditt fina torp/stuga. Har själv ett topr sedna 1,5 år tillbaka som jag är i varje ledig stund & det är bara för underbart :).

Josefin

alfred sa...

hej anders och annika, ert torp är jättefint, hittade den här bloggen på er hemsida :)
jag e alfred, eriks kompis
kul att få ett minne från när det här torpet bara var ert landställe och jg sov över
hare bäst^^

alfred sa...

jag kände igen namnet på stugan eftersom annika berättade att stugan tillhört en kvinna vid namn elin, och hon visade en bild på en gammal kvinna
detta eftersom en spökhistoria i min bok handlade om en familf som åker på en semseterstuga där det står elins stuga och det var ett så klockrent sammanträffande ;)