torsdag 28 april 2011

Nu börjas det....Det är nu dryga sju månader sedan vi flyttade ut till landet och nu kommer den årstid man längtat mest efter. Inte för varmt,fortfarande svala nätter, inte för mycket insekter och det bästa: allt som slår ut i blom! Nu kan man följa allt dag för dag och inte missa någonting :)

Det blir mycket trädgårdsarbete, men även inomhus blev det lite förnyelse i helgen. Nya hissgardiner i kammaren tex...Pelargoner överallt...Är jätteglad åt hissgardinerna, de släpper in maximalt med ljus!Soffkuddar, dels nytt men mest loppis. Ville ha lite lugnare färger i kammaren.Nu börjas det, konstaterar maken och sonen. Nu åker den ena buketten efter den andra in! Färgglatt med blommiga kuddar och vitsippor i matsalen...

6 kommentarer:

Lisas torp sa...

Åh, jag känner igen mej såväl! Man vill smycka och pryda även inomhus, ja, få in våren också!
Ja du, nu kommer belöningen med allt det vackra!
Packar hysteriskt i stan nu - jag flyttar ju ner permanent till sommaren, och som jag längtar!!!!!

Lisa

Nordingården sa...

Ja, nu börkas det verkligen!!! Tänk att ni bor i det bedårande huset året om , vilken känsla och det är så himla hemtrevligt i alla vrår! Ha en skön tid! Mari.

MrsUniversum sa...

Visst är det härligt att kunna plocka blombuketter runt knuten så där bara!

Lotta sa...

Såå fint du gjort med pelargoner, vita korgstolar och det blårutiga tyget! jag får sommarkänslor. Tack!
Kram Lotta

Dubbelörn sa...

Så du har vaknat till liv igen efter vintern :D. Ni fick en rejäl start...

Men nu börjar den bästa tiden av alla, både inne o ute. Har också fixat inne o hoppas att vädret blir bättre till helgens utearbete.

Kram

MÖRTKULLNÄSET sa...

Jösses vilken mysig stuga du har! Blir helt till mig, får genast en massa inspiration till vad man skulle kunna göra i sin egna stuga! Jätte fina tapeter och möbler och allt! Kul!

/Erika