måndag 27 augusti 2007

Magsjukehelg


Utsikt inifrån förstukvisten.


Det var inte så lyckat att maken drabbades av magsjuka under lördagen. Vi hade med oss en kompis till den yngste sonen, samt min 84-årige mormor! Vi hoppas det var en matförgiftning och inte något smittsamt. Det lär väl visa sig om några dagar...Hu! Tur i allafall att vi andra mest var utomhus.

Från lördag kväll till söndag kväll blev maken sängliggande. Natten till söndagen sov ingen av oss! Det var till att springa ut på dass 5-6 ggr under natten (Det är inte lika charmigt med utedass vid sådana tillfällen. Gissa om vi önskade att badrummet hade varit klart!!!!!).
Kände mig en aning sliten idag...men maken börjar i allafall återhämta sig. Han beklagar sig dock över allt han inte hann med....typiskt, men är man sjuk så är man! Just nu, medan jag uppdaterar detta så sitter han och tittar på BILBALETT (Någon som hört talas om det??) till musik av Carmen..! Underligt!Den här handmålade träskålen fick jag av en kollega till min mamma (tack och kram)! Jag älskar den! Den handbroderade linneduken köpte jag på läkarmissionen i våras.Den här gamla spegeldörren hittade pappa i en container i stan för många år sedan. Den ska skrapas och målas med linoljefärg och sedan bli badrumsdörr!Mormor och jag tog en fikastund och tittade på när bonden skördade på åkern.Jag och killarna åkte en stund till stranden! Det blev en hel del hopp när jag skulle försöka fånga dem i luften!


15 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Ischiamej!! Hoppas ni klarar er från smittan:-)

Härliga badbilder!!

Susanne

linnea-maria sa...

Hej Era stackare, Krya på er!! Vilka härliga badbilder. Visst känns containerfynd som de bästa fynden? Gratis är gott

Elaine sa...

Hoppas ni mår bättre nu!
Magsjuka är nog nåt av det värsta......
Vad skönt det ser ut på badstranden.
Klem!

Emma sa...

Ujuj, livet blir aldrig så härligt som efter en magsjuka :).

Ser ut som att sommaren dröjde sig kvar lite hos er i helgen, vad härligt. Idag känns annars som första höstdagen, lite tidigt men annars är hösten härlig! Förstår att du tycker om skålen, den var jättevacker!

Anonym sa...

Åh Huga! stackars er! Inte kul, hellre en vanlig förkylnings influensen i två veckor än maginfluensa i 1 dygn. Jag lider med er. Hoppas ni är friska nu!

Lallis sa...

Oj, vad jobbigt med magsjuka. Hoppas att det inte smittar av sig på flera nu då så att din mormor med blir sjuk.
Kram Lallis

Dubbelörnen sa...

Inte roligt med magsjuka... brr o utedass... dubbelbrrr

Men detta var nog killarnas sista bad... sorgligt... I morse hade vi +6 o kall nordanvind... Hösten är i antågande

Kram

Guldkant På Livet sa...

Vilken härlig badstrand! Och vilken vacker skål du fick av din mammas kollega och urtjusig dörr din pappa fann! Hoppan maken blvit bättre nu, efter bilbaletten?! Mari. ( Ljuvlig bild fr verandan!)

Poppins sa...

Låter som en jobbig helg. Hoppas det har gått över nu i alla fall. Tur att ni fick bada och lite roligt tillsammans.
kram

Lime sa...

Sååå himla fin dörr!

Ha en fin vecka!

Skrotmaja sa...

Så tråkigt att höra att ni har varit sjuka! För oss som "bara" får se bilderna och slipper sjukillamåendet, ser er helg ändå ut att ha varit fin. Fika med mormor, bad med barnen, vacker utsikt över åkrar och från verandan....oj! Hoppas att ni är återställda nu : )

Kram!

Ann, I min vackra värld sa...

Usch, hoppas magsjukan är puts väck nu!
Vilken vacker träskål du fått, verkligen fin!
Du undrade över min skänk. Den har jag köpt på ett av auktionshusen i Stockholm och jag vet inte alls hur gammal den är. Men jag tror inte att den är så gammal, kanske början på 1900-talet.
Ha det så gott!

Solkatter & dammråttor sa...

Oj, hoppas varken du, pojkarna eller mormor blev smittade.....
inte roligt att ha magsjuka och speciellt inte när man har dasset ute.....=(
Hoppas maken mår bra igen nu och att helgen som kommer blir riktigt trevlig istället.
Ha det!Kram!

signe sa...

Åh så vacker bild genom ditt fönster och vacker skål och dörr oxå! Lät inge trevligt med magsjukan,huu!..men badet såg jättehärligt ut! Hoppas du får en bättre helg den här veckan! Kram

linnea-maria sa...

Hejsan
Jag har utmanat dig på min blogg. Kika in så får du se. Du behöver inte anta utmaningen om du inte vill. Ha en trevlig helg! //linnea